Комп’ютеризована підтримка розв’язування економічних задач

Автор(и)

  • О.А. Смалько

Ключові слова:

Комп’ютеризована підтримка, Microsoft Office, Excel, Access

Анотація

У час бурхливого розвитку економічних процесів, зростання ролі економічної освіти та попиту на фахівців цієї галузі, комп’ютерних користувачів не може не цікавити прикладне програмне забезпечення, використання якого може значно спростити роботу бухгалтерів, економістів, менеджерів різних підрозділів холдингів, корпорацій, підприємств, пришвидшити виконання всіх видів робіт – від ведення документообігу та виконання нескладних підрахунків до автоматизації фінансово-господарського, виробничого, бухгалтерського, товарного, податкового обліку, виконання інших спеціалізованих облікових задач, забезпечення фінансового аналізу і планування роботи компаній, нарахування заробітної плати і т.ін.
Завданням статті є ознайомити читачів з можливостями окремих поширених програмних засобів, що можна використовувати для розв’язування економічних задач. З програмного пакету Microsoft Office для розв’язування задач економічного характеру здебільшого можна використовувати лише програми Excel та Access (хіба що програму Power Point можна застосовувати для підготовки рекламних матеріалів, демонстрації виробничих технологій,різних процесів та явищ, презентації товарів і послуг).

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-02-27

Як цитувати

Смалько, О. (2020). Комп’ютеризована підтримка розв’язування економічних задач. Науковий часопис Українського державного університету імені Михайла Драгоманова. Серія 2. Комп’ютерно-орієнтовані системи навчання, (2 (9), 135–141. вилучено із https://sj.udu.edu.ua/index.php/kosn/article/view/712

Номер

Розділ

Статті