Міжпредметні зв’язки при навчанні математичних та економічних дисциплін з використанням інформаційних технологій

Автор(и)

  • Н.М. Кузьміна

Ключові слова:

Міжпредметні зв’язки, регресія, інформаційні системи

Анотація

В даному дослідженні розглядаються міжпредметні зв’язки при навчанні таких математичних дисциплін як теорія ймовірностей , математична статистика та методи обчислень, а також курсу інформаційних систем і технологій в економіці студентів педагогічного університету, які навчаються за спеціальністю математика-економіка.
Розглянемо, наприклад, методику вивчення та використання математичного поняття “регресія” у вищенаведених дисциплінах. При цьому головну увагу будемо приділяти переосмисленню і узагальненню пройденого матеріалу, його практичній значущості, а також використанню елементів комп`ютерного моделювання при розв`язуванні конкретних математичних і економічних задач.

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-02-18

Як цитувати

Кузьміна, Н. (2020). Міжпредметні зв’язки при навчанні математичних та економічних дисциплін з використанням інформаційних технологій. Науковий часопис Українського державного університету імені Михайла Драгоманова. Серія 2. Комп’ютерно-орієнтовані системи навчання, (5 (12), 49–55. вилучено із https://sj.udu.edu.ua/index.php/kosn/article/view/551

Номер

Розділ

Статті

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають